• FAMÍLIA D'INFORMÀTICA I COMUNICACIONS

Els estudiants del nostre centre tenen accés a una sèrie de Certificacions Oficials de diferents empreses relacionades amb la informàtica. D'aquesta manera, en acabar els seus estudis, els nostres alumnes, a més del títol oficial del Departament d'Ensenyament, poden obtenir les acreditacions corresponents que hagin cursat.

 

 • mos

  Microsoft Office Specialist, més conegut per les seves sigles MOS, és l'estàndard de certificació mundialment reconegut per demostrar habilitat en el maneig de Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Access, etc.

  És l'únic programa de certificació aprovat per Microsoft per mesurar i avaluar la capacitat dels usuaris, ajudant així a cobrir la demanda de personal qualificat que sorgeix en els llocs de treball.

  PUE ho explica més detalladament a: https://www.pue.es/educacion/microsoft-office-specialist

  Està adreçat tant a l'alumnat de cicles formatius com de batxillerat.

 • MTA Logo
  Microsoft Technology Associate (*MTA) és el programa de certificacions Microsoft que valida els coneixements fonamentals i introductoris necessaris perquè un estudiant comenci a desenvolupar amb garanties una carrera professional en el sector TIC. Les certificacions MTA suposen la primera baula en les certificacions tècniques de Microsoft.

  PUE ho explica més detalladament a: https://www.pue.es/educacion/microsoft-technology-associate

 • Linux Essentials Program
  La certificació Linux Essentials de Linux Professional Institute (LPI) té com a objectiu mesurar els coneixements bàsics i fonamentals de Linux i Programari Lliure (Open Source) perquè estudiants que manquen d'experiència professional i usuaris novells en tecnologia puguin demostrar les seves habilitats en Linux i Open Source, aportant-los un valor afegit als seus currículums que els ajudi en les seves possibilitats d'èxit al mercat laboral.

  La certificació Linux Essentials suposa la primera baula en la carrera professional Linux i Open Source, oferint una via d'entrada a tots aquells professionals que desitgin obtenir posteriorment les certificacions professionals LPIC (Linux Professional Institute Certification).

  PUE ho explica més detalladament a: https://www.pue.es/educacion/linux-essentials/home

 • lpi
  L'objectiu de les certificacions LPIC és acreditar la capacitació dels professionals de les TI en l'ús del Sistema Operatiu Linux i de les seves eines associades.

  Aquestes certificacions han estat dissenyades per ser independents de la distribució o fabricadora, seguint la Linux Standard Base així com altres estàndards relacionats i acceptats per la comunitat global Open Source.

  Actualment existeixen quatre nivells de certificació:
  · The Linux Essentials Professional Development Certificate
  · LPIC-1 Professional Junior en Linux
  · LPIC-2 Professional Avançat en Linux
  · LPIC-3 Professional Sènior i especialista en Linux

  PUE ho explica més detalladament a: https://www.pue.es/educacion/linux-professional-institute/certificaciones