Xerrada especial en motiu del 8M

Aquest dijous 7 de març, el nostre institut va tenir l'honor de rebre a José Antonio Ruiz, Lletrat de l'Administració de Justícia de l'Audiència Provincial de Tarragona, per una xerrada sobre el funcionament dels jutjats de violència sobre la dona.

En aquesta sessió, vam conèixer els desafiaments actuals que afronten aquestes institucions i com la comunitat educativa pot contribuir a la lluita contra la violència de gènere. Va ser un espai de diàleg obert, on estudiants i professors van poder reflexionar i aprendre sobre la importància de la justícia i la igualtat de gènere en la nostra societat.

Ens vam endinsar en les estadístiques, les històries personals i les estratègies legals que s'estan implementant per protegir les dones i combatre la violència. A més, en Ruiz va emfatitzar la importància de l'educació i la sensibilització com a eines clau per canviar les narratives i construir un futur més igualitari.

Agraïm profundament al convidat per la seva passió i dedicació a aquesta causa tan important i a tots els assistents per la seva participació.