Talent Show 2024

Un any més a l’institut s’ha realitzat el Talent Show, un espectacle organitzat per l’alumnat de 2n d’animació sociocultural i turística. En aquest espectacle es donava l’oportunitat a l’alumnat de tot l’institut a pujar a l’escenari  i demostrar els seus talents. Aquest esdeveniment es va dur a terme el 23 de febrer a la sala d’actes, que es va omplir amb l’alumnat i professorat del centre que hi van assistir d’espectadors.

Aquest any el Talent Show celebrava el centenari de Disney, així doncs la temàtica del decorat i de les actuacions de l'alumnat organitzador ha girant entorn aquest tema. En aquesta edició, hi ha hagut una quinzena d’actuacions d’alumnat del centre, i hem pogut veure grans espectacles com actuacions de dansa, freestyle, cant, monòlegs, cosplay i la interpretació d’una cançó en llenguatge de signes. I ho  han fet mooolt bé!!

L’espectacle va durar gairebé 2h i tan els participants com els espectadors s’ho van passar d’allò més bé!

Però darrere d’aquesta posada en escena, hi ha moltes hores de feina per part de  l’alumnat d’animació. Des del Mòdul de projecte s’ha dut a terme tota la part de gestió de participants, cartells, difusió… També la dinamització en directe d’un espectacle a gran escala i aspectes tècnics com la utilització de les llums i control de so per dur a terme les actuacions de tothom de manera adequada. 

Des del mòdul d’animació turística l’alumnat va desenvolupar els aspectes claus de la vessant més turística, ja que un Talent Show permet treballar aspectes com la part escènica de dansa i interpretació i la posada en escena d’un gran espectacle. 

Podem dir que el Talent Show 2024 ha sigut un èxit de participants, d'espectadors i ha permés que  l'alumnat de 2n d'animació sociocultural i turística hagi assolit les competències en quant a l’organització, gestió  i posada en escena d’un gran esdeveniment. .