Campanya Donació Sang 2023

El passat dimecres 19 d’abril de 2023 va tenir lloc a l’institut la campanya de donació de sang per part del Banc de Sang i Teixits en col·laboració amb l’institut Francesc Vidal i Barraquer.

Aquest ja és el quart cop que l’institut organitza aquest esdeveniment, i el tercer que té lloc a les instal·lacions del nostre centre.

L’alumnat d’atenció a persones en situació de dependència (APSD) i el seu professorat ha col·laborat en l’èxit de la campanya treballant en la difusió, organització i execució de la mateixa. Des d’aquí els volem donar les gràcies per la seva implicació i l’enhorabona pels resultats de la campanya.

Volem donar també les gràcies a totes les persones (alumnat, professorat i PAS) que han fet que aquesta jornada sigui possible, tant a nivell organitzatiu com a nivell de donacions. Sense cadascuna de les persones que us vau inscriure i/o vau passar a interesar-vos pel punt d’informació el passat dimecres, aquest acte no hagués estat possible.

LA JORNADA DE DONACIÓ EN DADES:

La donació va tenir lloc en torn de matí i tarda, des de les 10 del matí fins més enllà de les 7 de la tarda. Van passar pel punt de donació 110 persones i 18 més que s’hi van oferir però finalment no van poder donar sang.

D’aquests, 102 han estat nous donants, una xifra molt significativa i rellevant per al banc de sang. Volem remarcar la importància d’aquest fet, insistint i recordant la importància de les donacions de sang. La major part de les donacions que es van realitzar (72,6%), van ser per part de persones d’entre 18 i 24 anys. Esperem i desitgem que l’experiència hagi estat enriquidora i continueu amb aquesta actuació altruista d’ara en endavant sempre que us sigui possible.

Aquesta campanya de 2023 ha conclós de manera satisfactòria i ha estat valorada molt positivament pels professionals de l’Hospital Joan XXIII, tant en organització com en execució.

Moltes gràcies a tothom per la vostra dedicació i el vostre interès!

Us hi esperem l’any que ve!