Col·laboració pel Dia Mundial de la SIDA

L’1 de desembre, en motiu del Dia Mundial de la SIDA, l’alumnat de 2n d’Animació sociocultural i turística ha col·laborat amb el grup de treball coordinat per Assexora’Tgn. Aquest està format  per diferents entitats: Col·lectiu H2O LGTB, Creu Roja, Hospital Joan XXIII i el Servei de prevenció de les addiccions de l'Ajuntament de Tarragona entre d'altres. L'objectiu és coordinar diferents recursos existents a la ciutat i realitzar accions al municipi, dirigides a la prevenció del VIH/sida i altres ITS, així com promocionar la salut sexual.  

Tant el dimarts a la tarda com el dimecres al matí, l’alumnat de 2n ASCIT ha dut a terme la dinamització de diferents tallers relacionats amb el VIH i SIDA. Aquests tallers tenen per objectiu educar i sensibilitzar sobre aquesta malaltia. Així doncs, a través de dinàmiques i jocs es pretenia  trencar tabús, conèixer la diferència entre VIH i SIDA, desmitificar certes creences, informar sobre com es transmet i com no, ensenyar a posar un preservatiu correctament,... 

Tot i que les activitats anaven dirigides al públic en general, hi va participar també alumnat del centre dels cicles: Atenció a persones en situació de dependència, Integració social i Animació sociocultural i turística. En total hi han pres part unes 200 persones.