Lliurament de medalles del Catskills

El dia 24 de novembre l’Institut Francesc Vidal i Barraquer va assistir a l'acte de lliurament de medalles de la competició Catskills.

Catskills és una competició en què els alumnes de formació professional han de fer ús de les seves habilitats en un àmbit professional concret. Els alumnes guanyadors passen a la competició estatal Spainskills a Madrid, i els guanyadors de Spainskills passen a la competició mundial Worldskills, que en la propera edició de 2022 es farà a Shanghai.

El lliurament de medalles va ser a càrrec del Subdirector de Programes i Projectes, Sr. Andrés Villena, el Director General d’FP Sr, Àngel L. Miguel i el President Executiu de l'Agència Catalana de Formació i Qualificacions Professional, Sr. Fabian Mohedano.

L’alumne Raül Acosta de segon curs d’Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes, acompanyat pel seu tutor Joan Cervós, va recollir la medalla de bronze en l’especialitat de “Suport de xarxes”. L’altre guanyador del Vidal és l’ex-alumne Àlex Barragan, que no va poder acudir a recollir la medalla, també de bronze, en l’especialitat de Disseny de pàgines web”.

L’acte va ser molt emotiu ja que es van projectar vídeos de les experiències viscudes en la darrera competició a nivell estatal Spainskills. També vam comptar amb el testimoni en directe de dos dels guanyadors de la competició Catskills d’enguany i de l’Eric Llansà, alumne que va participar en el Worldskills d’Abu Dhabi de 2017.

La cloenda va fer-la el Molt Honorable Conseller d’Educació Josep Gonzàlez Cambray, que es va adreçar als alumnes per felicitar-los i encoratjar-los a seguir formant-se i aprenent.