Max in love. Respecta'm

L’alumnat de 2A APSD ha fet una sortida a l'auditori de la Diputació de Tarragona per a veure l'obra “Max in love. Respecta’m”.
 
Es tracta d’una creació amb petites històries entrellaçades que presenten diferents temes del dia a dia dels joves: sexualitat i afectivitat, temps d’oci, pantalles, consum de substàncies, …
 
Tal i com es fa esment des del Servei de Prevenció de les Addiccions de l'Ajuntament de Tarragona, la riquesa de la proposta rau en el fet d’estar protagonitzada per alumnat de la nostra ciutat.
 
El projecte neix amb la intenció de provocar la reflexió de l’audiència i que cadascú identifiqui els personatges que van sorgint per tal de fomentar la crítica i el debat.
 
L'obra es contextualitza en diferents moments i entorns de la ciutat de Tarragona com les festes de Santa Tecla, la Tabacalera, i esmenta, a més, diferents recursos adreçats als joves
 
L’any 2015 s’inicià el projecte global de ciutat Respecta’m amb la voluntat de millorar les condicions ambientals i educatives de tota la ciutadania, prevenint les conductes sexistes i qualsevol tipus de violència sexual en diferents contextos.
 
Esperem tornar-nos a veure l'any que ve i que el nostre alumnat pugui seguir aprenent i gaudint alhora!
 
2A APSD

 Max in love. Respecta'm