Passatge del Terror 'Txernòbil'

Un any més, l'alumnat de 2n ASCiT ha dut a terme el passatge del Terror. Aquesta activitat es fa des del Mòdul d'Animació Turística dins de la UF "Vetllades i espectacles". 
 
Aquest any la temàtica era "Txernòbil". El recorregut s'iniciava en una visita a la nuclear de Txernòbil i després de l'explosió d'aquesta es passava a una altra sala on feien una visita per la ciutat deserta: una escola, una casa, un hospital, el cementiri i un parc; durant el recorregut anaven trobant diferents personatges terrorífics.  
 
Organitzar un passatge del Terror permet dur a terme un aprenentatge de tot el procés d'un gran esdeveniment, ja que han hagut de decidir la temàtica per poder dissenyar i decorar els espais, aprendre a utilitzar maquillatge professional per a caracteritzar-se apropiadament i buscar atrezzo adient a cada personatge. 
 
També han dut a terme la difusió, des del disseny del cartell o la creació d'una coreografia per l'institut fins a la publicació a les xarxes socials. Han hagut d'informar al professorat de l'esdeveniment i organitzar els grups per tal que hi poguessin assistir les 400 persones que hi van passar durant tot el matí. I el més important de tot, aprendre a treballar en equip i col·laborar per a l'èxit d'un projecte comú.
 
La valoració en general del passatge ha estat molt bona, hi ha hagut qui ha passat molta por i qui no n'ha passat gens, però tothom ha valorat molt positivament l'esforç en el muntatge, els decorats i els personatges. 
 
L'alumnat de 2n d'Animació vol agrair la participació i la col·laboració d'alumnat i professorat que ens ha fet propostes de millora, ens ha deixat material d'atrezzo i ha permès que hagi estat un èxit.