Estada Erasmus a Tarragona de professorat portuguès d'Animació turística

Aquest mes d'octubre hem tingut a Tarragona la visita d'un grup de professores de l'Escola Profisional Almada (Portugal). En aquest centre ofereixen formació professional d'Animació turística i han escollit la nostra ciutat com a destinació del seu alumnat Erasmus.
 
Durant aquests dies, a més de conèixer el nostre centre, l'oferta de cicles i el funcionament de les nostres classes, han fet visites de caire cultural a les ciutats de Tarragona i Reus per tal de conèixer el context turístic de la Costa Daurada i han pogut participar en un assaig casteller amb els Xiquets de Tarragona.
 
També s'han fet contactes amb empreses del sector sociocultural i turístic per tal de preparar la propera estada en pràctiques de l'alumnat portuguès. Acompanyats per professionals de les empreses Creatics i Acttiv d'animació turística han visitat l'Hotel Estival Park Resort i el Tamarit Beach Resort. També s'ha fet una visita a l'Ecocamp Vinyols i a l'Espai Jove Kesse.
 
Aprofitant el contacte amb l'institut d'Almada, s'ha planificat una visita de retorn a Portugal per tal de poder establir contactes que permetin, a l'alumnat dels cicles d'Integració social i Animació sociocultural i turística del nostre centre, realitzar una estada Erasmus a empreses i institucions lusitanes."