La dona que admiro

Des de la Comissió de GènereS hem organitzat una activitat per reivindicar el 8 de març, dia de la dona. Per això hem habilitat un espai titulat, "La dona que admiro" per tal de fer un reconeixement de les dones del nostre entorn i la seva vàlua. D’aquesta forma, tota la comunitat educativa pot participar fent referència a una dona que consideren important a la seva vida i explicant-ne els motius.

Alguns exemples que ja es poden llegir són:
« Admiro... ma mare, per ser una lluitadora, per haver viscut la violència de gènere de primera mà i haver-se’n sortit, per ser mare i pare, per no haver-se enfonsat mai»
«Admiro... a todas i cada una de las mujeres que me han hecho ser mejor, gracias. Porque sin vosotras nada podría haber sido posible»
«Admiro... a Fatima Mernissi, escritora que dedicó sus obras a la condición femenina en las sociedades musulmanas»
«Admiro... a todas las mujeres del mundo por vuestra capacidad natural de crear, organizar, saber disfrutar de la vida y tot lo que nos rodea»
«Admiro... la meva mare!! Perquè és una heroïna!! Tot el que ha aconseguit ella sola!! Un exemple a seguir!!»
«Admiro... totes les lluitadores de càncer»
«Admiro... totes les dones que lluiten pels seus drets i llibertats i les meves mare i àvia, que sempre estan en els moments difícils de la meva vida. Gràcies!»

Iceberg de la Violència

Iceberg de la Violència