Conveni

Aquest curs l’alumnat del CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials torna a muntar aparadors de diferents comerços del centre de Tarragona. I això serà possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Associació de Comerciants de Tarragona i l’Institut Francesc Vidal i Barraquer. El passat dijous, els respectius president i director varen signar el conveni.
El projecte “De l’aula a l’aparador” implica una col·laboració efectiva entre la Via T, que és qui ofereix els establiments i coordina la comunicació, i l’Institut Francesc Vidal i Barraquer, que és qui, dins del mòdul d’Aparadorisme, dissenya i efectua el muntatge dels aparadors amb la implicació de les botigues col·laboradores i col·labora en el disseny dels continguts sobre la comunicació a les xarxes del projecte.
Els alumnes treballaran el projecte del seu aparador amb el suport de les professores Teresa Sabaté i Eva Casas. La comunicació a les xarxes del projecte el supervisaran els professors Jordi Aros i Eva Casas, en coordinació amb la VIA T.
Les botigues seleccionades per a l’ocasió han estat Sastreria Pizarro, Casa Figueras, sabateria Las Américas, Atmosfera Dansa i Beautiful Bride. Els aparadors es muntaran entre els mesos d’abril i maig. Quines ganes de veure com queden!