EstadaCIReims

Els alumnes han participat en el “Workshop internacional de comerç i màrqueting” que anualment organitza l’Institut Libergier de Reims.

Un any més, els alumnes de Comerç Internacional han participat en els tallers de comerç i màrqueting internacional organitzats pel Lycée Libergier entre el 14 i el 25 de gener. Seguint un programa acurat, els estudiants han compaginat activitats formatives, com el treball en equip entre alumnes d’arreu d’Europa, xerrades d’empreses i classes en anglès i francès, amb d’altres de lúdiques, com visites culturals a llocs emblemàtics de la ciutat.

Han  viscut  uns  dies  molt  intensos  durant  els  quals  han  practicat  llengües estrangeres i han après de l’intercanvi cultural amb alumnes i professors de parla anglesa i francesa. Totes aquestes experiències els han encoratjat a fer les pràctiques a l’estranger el proper curs.

Cal destacar la bona acollida, l’amabilitat i el bon tracte que ens han dispensat els equips docents d’ambdós centres (Lycées Libergier 1 i 2), molt especialment en els actes de cloenda en què van ser presents els professors dels països participants.

EstadaCIReims EstadaCIReims