caesenfr

Durant aquest mes de març, en el marc del projecte Pont que s’està duent a terme aquest curs 2017-2018 entre el professorat del CFGS d’Educació infantil i el departament de Pedagogia de la URV, la professora Núria Garcia Alsina, mestra d’educació infantil i professora associada de la URV, ha realitzat a professors i alumnes una formació en relació a l’aprenentatge de la ciència a l’educació infantil.

Aquest projecte suposa la col·laboració entre professorat de la URV, professorat de l’Institut F. Vidal i Barraquer, CEIP Pràctiques i les Llars d’infants Municipals Ninot i La Taronja amb l’objectiu de dur a terme accions de transferència del coneixement i desenvolupament de projectes d’aprenentatge-servei entre els alumnes del cicle formatiu i de magisteri amb les Llars d’Infants i CEIP esmentats.

En el recull de fotografies podreu veure les propostes que ens ha portat la Núria, a la que agraïm molt la seva disposició i els coneixements que ens ha oferit, fruit d’anys d’experiència i recerca. Seran ben segur un bon punt de partida per a introduir-nos en el món de la ciència en la primera infància.

 

 Visita el recull de fotografies