chicasOro5

 

El passat dijous dia 1 de març, l'alumnat dels cicles de Serveis a la Comunitat del Vidal i Barraquer van poder gaudir de l'actuació de teatre de "Las chicas de oro" de la Canonja.

Elles són un grup de dones unides pel teatre, que formen part de l'associació de Gent Gran de la Canonja, on fan diverses activitats com gimnàstica, balls en línia, tallers, manualitats, etc.

El teatre només és una excusa per portar a terme aquest projecte que el que pretén és apoderar aquestes dones. El projecte és dirigit per l'educador social i animador sociocultural Francis Montero, que fa més de 18 anys que va engegar aquesta activitat. Cada any preparen una obra nova, creada pel propi director i amb la participació del grup on fan crítica de la societat i parlen de la seva vida i de la Canonja. L'actuació està pensada per estrenar-la a la Festa Major d’hivern de la Canonja.

El teatre es converteix en una bona oportunitat per a elles: deixen enrere les rutines, es diverteixen, fan amistat, es mantenen actives i per primer cop són les protagonistes.

Galeria fotogràfica:

chicasOro1

chicasOro2

chicasOro3

chicasOro3