caesenfr

El passat dia 14 de desembre, l’institut Francesc Vidal i Barraquer juntament amb altres instituts de Tarragona, ha estat convidat a participar al programa Espai eines, de Tarragona Ràdio, en que es parlava sobre “La Formació dual als Cicles Formatius”.

El nostre representant per part de l’empresa ha estat Jaume Raves, responsable de personal de Leroy Merlin Tarragona, que per segon any consecutiu col·labora amb el cicle formatiu de Gevesco (Gestió de Vendes i Espais Comercials) de nostre Institut i que, donat els èxits anteriors, en que van ser contractats el cent per cent dels nostres alumnes al finalitzar el seu període de pràctiques, va decidir per aquest any 2017 ampliar en un cinquanta per cent la oferta i afegir, a més de Gevesco, alumnes dels cicles de Transport i logística i Administració i finances. En l’actualitat tenim un total de sis alumnes del centre fent pràctiques duals a Leroy Merlin.

En representació del alumnat ha estat Pau Iglesias Bultó, que actualment cursa el segon curs del Cicle Formatiu de grau superior de Gevesco, i porta ja nou mesos fent les pràctiques de dual a l’empresa de bricolatge AKI.

Segons les seves paraules: ”és tot un luxe poder gaudir amb vint anys d’aquesta oportunitat, fer currículum i optar a un lloc de treball on ja em coneixen quan finalitzi la meva formació”.

 

Tot seguit podeu escoltar el PodCast