Campus BCN The Challenge EduCaixa

Un equip del cicle de Gestió Administrativa, ha participat en el Campus de Barcelona The Challenge de EduCaixa. Repartits en 107 equips, el nostre, format per Camilli, Yefrin, Alix i Bouchra, han desenvolupat un projecte, VerbaLector, relacionat amb les ODS 4 i 10 de les Nacions Unides.

Al llarg de quatre jornades, hem tingut l’oportunitat de connectar, compartir i profunditzar els projectes a través dels EduCoaches, tallers, conferències inspiracionals, visites a empreses i centres de referència.

Vam poder escoltar al director del Tsai Center for Innovative Thinking de la Universidad de Yale, Victor Padilla-Taylor; la presidenta del Consell de la Joventut d’Espanya, Andrea González Henry; la neuròloga i divulgadora Mónica Kurtis; el fundador de Mentes Empreendedoras, Afonso Mendonça; i la professora i investigadora del MIT Mercedes Balcells-Camps.

El campus va acabar amb la presentació de les iniciatives con la presentación de las iniciatives. Felicitats als quatre per la feina ben feta!