Sortida Freshly Cosmetics i Consell Comarcal Terra Alta

L’alumnat d’Administració i Finances i de Gestió Administrativa en l’Àmbit Jurídic han visitat el centre operatiu de Freshly Cosmetics i el Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa. 

Freshly cosmetics ens ha obert les portes del seu centre logístic. Hem visitat les instal.lacions, amb 120 àrees de preparació de comandes, 6.000 m2 de magatzem i 800 m2 d'oficines, on s’expedeixen fins a 4.200 comandes per hora. Software, picking, estoc, gestió logística, autonomia de treball, team, projectes, satisfacció del client, KPI, Peal Season, Freshly Fans…Moltes gràcies @freshlycosmetics per fer la visita tan productiva!

Al Consell Comarcal ens han rebut de la millor manera possible. Gràcies! Gràcies per encoratjar al nostre alumnat a seguir formant-se, i posar tant èmfasi en la part jurídica de l’Administració Pública, àrea relacionada amb els seus estudis actuals. Hem pogut aprendre de primera mà quines són les funcions d’un Consell Comarcal, i de la importància d’aquestes per al benestar social. Joventut, assistència a les persones grans, serveis socials, cultura, esport, educació…entre d’altres àrees de treball que es desenvolupen al @ccterraalta