Classes de futbol americà

Per tal de millorar la cultura esportiva dels estudiants de Batxillerat, els entrenadors dels Imperials de Reus han fet una visita a l'escola avui. Aquesta iniciativa va dirigida als alumnes de 1r A i 1r B, amb l'objectiu d'oferir-los una experiència en una modalitat esportiva poc comuna al nostre territori: el Futbol Americà. La jornada s'ha desenvolupat al costat del riu Francolí, oferint als estudiants una màster class en aquest esport.

Durant la sessió, els participants han tingut l'oportunitat de familiaritzar-se amb la tècnica, la tàctica i l'estratègia bàsiques d'aquest esport, tot treballant els fonaments essencials del Futbol Americà en un entorn natural. A més dels aspectes tècnics, la jornada ha inclòs activitats com carreres, cops, i llançaments, proporcionant als estudiants una experiència completa i divertida.

Un dels punts destacats de la jornada ha estat l'efecte inclusiu que ha aportat la pràctica esportiva mixta amb professionals. Aquesta interacció ha permès als estudiants experimentar la importància de la inclusió en l'activitat física institucionalitzada, oferint-los una perspectiva més amplia sobre el paper dels esports en la promoció de la cohesió social i el treball en equip.