Les alumnes de 2n han participat en el Pla Educatiu d'entorn

L’alumnat del cicle d’Educació infantil, des dels mòduls de 1r Mp05 “Expressió i comunicació “ i el de 2n MP04 “El joc infantil i la seva metodologia”, han reprès de nou la participació en les activitats incloses dins el Pla Educatiu d’Entorn. Les jornades han estat organitzades des de l’IMET, que com cada any proposa una temàtica tant a les escoles dels barris participants com a l’alumnat del nostre centre, a partir de la mateixa es creen activitats adreçades a seguir treballant aquest centre d’interès.

En el cas d’enguany les alumnes de 2n. van preparar un seguit d’activitats i jocs a l’entorn del conte: “L’ovelleta que va venir a sopar”, a partir d’aquest, a banda de crear les activitats, han confeccionat tot el material per poder portar-les a terme i d’aquesta manera deixar-lo a les escoles i que aquestes puguin seguir gaudint del mateix.

D’altra banda, l’alumnat de 1r, van fer titelles de diferents contes així com tot el material complementari que necessitaven i els van representar a les llar d’infants i els centres cívics participants.

L’experiència ha estat enriquidora i molt positiva per l’alumnat del nostre centre i els infants han gaudit molt de la mateixa.