Colònies ASCIT

El CFGS d'animació aposta per començar el curs anant de colònies. L'alumnat de 2n d'ASCiT posa en pràctica els coneixements adquirits el curs passat i organitza les colònies de tot el cicle. És una bona oportunitat per a conèixer-se millor amb els companys/es de 1r i 2n i cohesionar el grup.

Es fan càrrec de l'organització duent a terme tasques com: demanar diferents pressupostos, fer la reserva, calcular el cost total, elaborar els documents informatius, recollir les inscripcions i documentació, comunicar els al·lèrgens,... tasques pròpies d'un/a director/a de lleure. 
També s'encarreguen de dur a terme diferents activitats durant les colònies, com són els tallers, la vetllada i una gimcana.

Aquest curs han anat a Hospitalet de l'infant i l'eix temàtic ha sigut "El repoblament de la Vall de Llors en l'època medieval", totes les activitats dissenyades han estat ambientades seguint aquest centre d'interès.

Ha sigut una experiència molt enriquidora que ha permès crear un on clima entre els participants i posar en pràctica moltes de les competències pròpies del perfil professional d'Animació sociocultural i turística.