Participació a les XXIII Olimpíades d'Economia

Un grup d'alumnes de 2n de Batxillerat de la modalitat del Social van participar en les XXIII Olimpíades d'Economia a la Facultat d'Econonomia i Empreses de Reus. Van poder demostrar els seus coneixements i va ser una bona experiència a nivell personal i de grup. Ara només cal esperar als resultats, els tres primers passaran a la Fase Nacional que es celebra a Madrid.

L'objectiu fonamental de l’Olimpíada d'Economia és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i de l'Empresa entre els estudiants de Batxillerat, i servir de punt de trobada entre l'ensenyament a Secundària i a la Universitat.
 
A tots els/les participants se'ls ha lliurat un diploma acreditatiu i un record de la seva participació. La Facultat finançarà el desplaçament i allotjament a la seu de la Fase Nacional als/a les estudiants que representaran la Facultat d'Economia i Empresa de la URV a la Fase  nacional de la XIII Olimpíada d’Economia. El primer classificat/da a la Fase Local, si el curs 2022-23 es matricula en alguna de les titulacions oficials de grau o doble grau de la Universitat Rovira i Virgili, rebrà un premi de 1.500 euros, com a ajut a l'estudi.