Ajuda a Ucraïna

El nostre institut ha participat en una campanya solidària per recollir ajuda i portar-la cap a Ucraïna, de la mà de la nostra companya Marta Buqueras que es va assabentar de la iniciativa i va mobilitzar al seu entorn, en el centre tant alumnes com professors ha fet front comú amb la Marta i s’han organitzat per tal de tenir un punt de recollida en els quals els alumnes d’integració social han preparat les cartelleres i voluntàriament i amb l'ajut dels professors del cicle han recollit i guardat tot el que s’ha anat portant.

Sota el lema "Si vols col·laborar amb les víctimes de la guerra d'Ucraïna, pots aportar el teu granet de sorra a la recollida de menjar i roba que realitzarem al centre”.

S’ha recollit: roba de nen/a, bebè i dona així com mantes i roba d’abric, menjar i productes de primera necessitat. La Marta ja ha sortit cap al seu destí acompanyada de familiars i amics amb 10 furgonetes i un autobús per tal de poder tornar amb el màxim nombre de persones refugiades i ajudar-les des d'aquí en aquests moments tant difícils.

Us deixem l’enllaç a la pàgina web per tal de poder seguir el seu camí amb ells. https://www.ayuda-ucrania.es/. Així com unes fotos en les que podem veure la quantitat de coses que es van recollir i com les van carregar a la furgoneta.

També us volem convidar a veure la notícia que va sortir al TAC12 - Un autocar i 10 furgonetes amb productes per a Ucraïna:

Gràcies a tots per la solidaritat i la participació!!