Carnaval al Vidal i Barraquer

La darrera setmana de febrer es van dur a terme diferents activitats relacionades amb les festes del Carnaval. Les activitats dinamitzades  i conduïdes pel grup de 1r d’animació sociocultural i turística van consistir en anar acompanyant cada un dels dies de la setmana amb una peça de roba o atrezzo. Des d'un objecte que s’havia de dur al cap fins a anar tot d'un mateix color o portar una sabata diferent a cada peu.

El divendres 25 de febrer, durant l'hora del pati, es va fer un concurs de disfresses adreçat a tot l'alumnat en dues modalitats: individual i grupal.

Durant l'estona de l'esmorzar, la gent que va participar, així com acompanyants de les persones disfressades, es van acostar al pati per veure la indumentària i la seva originalitat, animació grupal...

En categoria infantil la guanyadora va ser Alae de 1r de BAT A i que va ser obsequiada amb un val de material escolar per gastar a l’Abacus. En categoria grupal les guanyadores van ser el grup de 2n A d'Integració social, que anaven disfressades d’equip de futbol representant el C.F. Mierdolins. Per aquest grup el premi va consistir en un esmorzar per a tota la classe al Bar de l'Institut.

L'alumnat va valorar de forma positiva l’activitat de carnaval i ja està pensant en el del 2023.