Xerrada del Director Provincial del Servicio Público de Empleo Estatal de Tarragona

El dimecres 23 de febrer, l’alumnat de Gestió Administrativa, Assistència a la Direcció i Administració i Finances del grup de matí, van assistir a una xerrada del Director Provincial del Servicio Público de Empleo Estatal de Tarragona, el Sr. Francisco Javier Calejero López, i de la Coordinadora del Observatorio de las Ocupacions, la Sra. Rosa López Pérez.

L’alumnat ha pogut conèixer de primera mà, per part del Sr. Francisco Javier Calejero López, l’organització de l'Administració General de l'Estat i el Servei Públic d'Ocupació Estatal, tot relacionant-los amb l'oportunitat de formar part d'aquesta Administració Pública amb la titulació obtinguda un cop finalitzat el cicle que estan cursant.

Per la seva banda, la Sra. Rosa López Pérez, ha donat informació relevant sobre l’Observatori de les Ocupacions, informes sobre el mercat de treball, un anàlisi dels perfils més demandats de l’oferta d’ocupació actual junt amb les necessitats formatives de l'ocupació i ha presentat el Portal Empléate.