• BORSA DE TREBALL

⏩ CFGS DAW. Publicació de l'oferta: 3/03/2021.

Grup Temporing la teva empresa especialitzada en solucions RH, situada en La llagosta, necessita incorporar Tècnic/a de processos informàtics.

Tasques a realitzar;

-Manteniment, migració i creixement de codi basi.

-Desenvolupament de front-*end (web i mòbil)

Es valorarà: -Coneixement d'administració Linux Debian -Experiència en projectes web, tecnologies back-*end (servidor) -Maneig de servidors PHP, Python, CGI, nginx. -Desenvolupament de front-*end (web i mòbil)

Salari segons conveni.

Jornada laboral completa de dilluns a divendres.

Lloc estable per a passar a plantilla.-Manteniment, migració i creixement de codi basi. -

Oferta trobada en LinkedIn


 ⏩ CFGM ASIX. Publicació de l'oferta: 5/01/2021.

Borsa treball Tècnic/a de sistemes i telecomunicacions Ajuntament Reus.
Publicades al BOPT les bases que han de regir el procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de tècnic/a de sistemes telecomunicacions de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament de Reus. El termini de presentació de sol·licituds és del 20 de gener de 2021 al 2 de febrer de 2021 (inclòs).

EDICTE . Mitjançant decret número 2021000199 de data 11 de gener de 2021 s’aproven les bases específiques d’una borsa de treball de tècnic de sistemes i telecomunicacions.


⏩ CFG DAM/DAW/ASIX. Publicació de l'oferta: 19/01/2021.

L'empresa NADAL EDARCA EDITORIAL està  buscant un perfil de persona perquè s'incorpori a l'empresa i els ajudi a gestionar dues empreses de informàtica externes amb les quals estan treballant. Es necessita una persona que domini la programació del programa Moodle i H5P (no és com a usuari sinó com desenvolupador per a gestionar codis de la plataforma que actualment ja està funcionant).
La jornada laboral pot ser de 4/5 hores segons si la persona encara està estudiant, es podem adaptar.

Interessats envieu paleu amb Rosa, Directora comercial de Nadal Edarca Editorial.
Dir. Comercial
 
+34.977 600 208
+34.902 180 202