Sortida al Jump2Digital

El passat divendres 10 de desembre els alumnes de l’institut, de Gestió de vendes i espais comercials juntament amb els de Publicitat i Màrqueting, van assistir a la fira de JUMP2DIGITAL a Barcelona. 

En arribar, vam assistir a la conferència de Jota Codes, desenvolupador freelance i creador de contingut, amb més de 670k seguidors.

Després, va arribar el torn d'Eva Porto, psicòloga i recruiter, i també creadora de contingut amb més de 490k seguidors. 

La fira comptava amb diversos tallers, com per exemple el que et donava la possibilitat de crear una obra d’art mitjançant la realitat virtual, també podies inventar el teu avatar fent un escàner del teu propi cos en 360º i una pantalla de reconeixement facial que permetia identificar el sexe, l’edat i l’estat emocional de la persona que es posava davant la càmera. 

A la zona de speed dating, tenies la possibilitat de contactar amb diverses empreses com Zurich, Freshly Cosmetics o Schneider Electric.  

Abans de marxar, vam assistir a tres conferències més, d'entre les quals destacaríem la de Raquel Mascaraque, periodista especialitzada i experta en neuromàrqueting en psicologia emocional, i també, creadora de contingut amb més de 420k seguidors. 

Per més informació de la sortida a Barcelona podeu consultar less xarxes socials de l'esdeveniment al qual vam assistir.

BCN DIGITAL linkedin // JUMP2DIGITAL youtube // BDTalent twitter