visita a l'equipament juvenil Kesse i a l'Oficina Jove del Tarragonès

L'alumnat de 2n d'Animació Sociocultural i Turística ha realitzat una visita a l'equipament juvenil Kesse i a l'Oficina Jove del Tarragonès.
 
Al Kesse han pogut conèixer de primera mà com es dissenya el Pla Local de Joventut i com es fa la tria de les activitats que s'ofereix al jovent, també han vist com s'han hagut d'adaptar a les mesures sanitàries per evitar el contagi de la COVID-19. També han pogut visitar els diferents espais de l'equipament, a la vegada que l'Isaac, animador sociocultural i exalumne de l'institut, els hi ha anat explicant els diferents usos i activitats que hi fan.
 
Després han anat a l'Oficina Jove on els diferents professionals que hi treballen els hi han donat a conèixer els recursos que ofereixen per a les persones joves. Han explicat que actualment els aspectes més demandats estan relacionats amb el món laboral: cerca de feina, programa de Garantia Juvenil, elaboració de currículums i entre d'altres.
 
Finalment hem anat al Servei de Salut on han descobert un espai on es pot parlar de sexualitat i afectivitat, salut emocional, a més de fer fa la prova ràpida del VIH i consultar dubtes relacionats amb el món de les drogues. 
 
És molt interessant conèixer aquests recursos de cara al seu futur laboral.