Visita a la Biblioteca pública de Torreforta

Aquesta setmana, l'alumnat de 1r d'animació ha pogut gaudir d'una visita a la Biblioteca  pública de Torreforta. Les responsables de la biblioteca els van esperar al jardí i van ensenyar-los-hi una petita una exposició amb contes i materials (titelles, caixes de contes...) que elaboren elles mateixes.
 
Les responsables de la biblioteca els hi han explicat uns contes que els han deixat bocabadats, a la vegada que ensenyaven els materials que elaboren com a suport i els hi donaven idees per explicar contes.
 
També han vist com se signa un conte per a infants sords i els han explicat com, per tal que els infants puguin gaudir de la lectura, s'han reinventat en temps de pandèmia.
 
Finalment, els han proposat d'experimentar amb unes pintures de colors i han creat una autèntica obra d'art.    
  
Una companya de 2n d'ASCiT que està fent la FCT a la biblioteca ha explicat que està elaborant una geocerca enfocada en el món dels escacs i ha ensenyat el material. Encara han tingut temps de fer una partida ràpida d'escacs gegants i una visita a l'interior de la biblioteca.
 
Poder conèixer de prop la tasca de dinamització que es fa en una biblioteca i comprovar la creativitat i il·lusió amb què exerceixen aquesta feina ha fet que vegin des d'una altra perspectiva aquest recurs cultural.