minidisco

L'alumnat de 2n d'Animació sociocultural i turística ha pogut gaudir d'una master class impartida per exalumnes d'animació amb una àmplia experiència en animació turística en hotels i càmpings.

Elles ens han explicat com s'organitza la minidisco, activitat estrella en la majoria d'establiments turístics, quines cançons són les més ballades, com fan participar el públic i han contestat els diversos dubtes que els hi han anat preguntant.
 
L'Eli i la Tere han format part de l'equip d'animació en diversos càmpings, de més petits i de més grans, i en diferents parts del territori. I la Lorea va fer la FCT en un hotel de Menorca, considerat el millor per a nens i nenes, ja que disposen d'un equip d'animació molt gran, i després hi va treballar dues temporades. Això ens ha permès de conèixer diferents realitats laborals del món de l'animació.
 
Posteriorment, la Pilar Figueras (professora d'animació jubilada) ha impartit una classe en què els hi  ha ensenyat a coreografiar una cançó. Aquests coneixements són essencials pels animadors, ja que ho necessitaran  per fer la minidiscoaquadance o per a qualsevol espectacle musical. 
 
Ha estat una molt bona experiència i una sort poder gaudir dels seus coneixements. I a més a més han fet que s'ho passin  molt bé a mesura que aprenen.