Activitats 25 N

Com cada any, amb motiu del Dia internacional contra la violència de gènere,  l'alumnat de 2n d'Animació Sociocultural i Turística ja fa un temps que treballa a classe, des del mòdul d'Intervenció socioeducativa en joves, amb el disseny d'unes activitats relacionades amb aquesta temàtica.

 Ha realitzat una exposició al hall que, per mitjà de fotografies i cartells, pretén fer reflexionar sobre els micromasclismes i la violència masclista en diferents àmbits.  

 Amb el grup de CFGM de TAPSD avui s'han realitzat unes dinàmiques que han donat peu a debatre i reflexionar sobre com estem immersos en una societat on es normalitzen moltes conductes masclistes. També han fet un teatre fòrum en què han representat diverses situacions amb micromasclismes que es pot trobar el jovent. A continuació, han fet un petit debat sobre els aspectes representats i després s'ha tornat a representar segons el que s'havia parlat.

 L’alumnat d’animació també ha dissenyat un dossier d’activitats que es farà arribar a les i els tutors perquè ho puguin treballar a tutoria. A més, s’adjuntarà amb un document visual que han gravat en format de sketchs, que donen peu a reflexionar sobre temes com les floretes de desconeguts, l’abús sexual en l’oci nocturn, el control del mòbil per part de la parella, la gelosia… 

 Esperem que un any més haguem contribuït a posar el nostre granet de sorra fent créixer la llavor del feminisme entre la comunitat educativa.