Halloween Virtual al Vidal i Barraquer

Per celebrar Halloween, aquest any l’alumnat de segon d'Animació sociocultural i turística han dissenyat un passatge del terror telemàtic  i han gravat un curt basat en el film Els mons de Coraline.

Tot i les dificultats d’aquest curs, l’alumnat de segon d’Animació sociocultural i turística ha treballat intensament per poder realitzar, encara que sigui de manera virtual, un  passatge del terror. Tot i que l’ha hagut de gravar en format vídeo, podreu veure una  gran part de la seva feina: confecció de les escenes, vestuari, maquillatge i també la filmació i edició d’aquest curt. 

Podreu trobar el vídeo en aquesta mateixa web i al perfil  d’Instagram de l’Institut. Esperem que us agradi.

Ha arribat el dia! Esteu preparats per un Halloween terroríficament diferent??? Us convidem a viure un passatge del terror especial, ja que l’hem convertit en una experiència audiovisual en la qual us portarem a un món ben diferent. 

Prepareu-vos per posar-vos en la pell de la Coraline Jones i sortir de l'embolic en el qual s'ha posat. En endinsar-vos en aquest passatge podreu descobrir diferents escenes del film amb els seus respectius personatges: estranys, bojos, macabres i surrealistes. Ens hi acompanyeu?