Presentació del llibre De la poma a la pantalla

El divendres 28 de febrer, la Marta Roqueta Fernández va venir a fer-nos la presentació del seu llibre De la poma a la pantalla. Amor, sexe i desig a l’era digital. Va assistir-hi l’alumnat de Batxillerat i el de 1r d’Animació Social i Turística.

Un llibre que explora què vol dir estimar, enamorar- se, desitjar i viure el sexe en una època en què els ordinadors, els mòbils i les tauletes influeixen en com ens veiem a nosaltres mateixos i com interpretem la resta del món. Es tracta d’un manual perquè pugueu aprendre a estimar i a desitjar com us vingui de gust, entenent tant els riscos com les oportunitats que ens ofereixen les tecnologies digitals. També adonar-nos que, sovint, allò que creiem nou té els orígens en maneres de relacionar-se ben antigues.

Des del centre apostem per la coeducació del nostre alumnat i pensem que cal formar persones en tots els àmbits. Per això és molt important parlar de les relacions afectivo-sexuals i reflexionar sobre la societat on vivim.

D’aquí molt poc temps, tot l’alumnat tindrà a disposició llibres de coeducació que podrà agafar en préstec, entre d’altres, el de la Marta. Us animem a utilitzar-los!!!

Presentació del llibre De la poma a la pantalla

Presentació del llibre De la poma a la pantalla