ViajesParaTi

El dia 17 de desembre vam tenir a l'institut una xerrada a càrrec de l'empresa "Viajes para ti", a la qual van assistir tots els alumnes dels cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica i Comunicacions.
Ens van explicar la història de l'empresa des dels seus orígens amb una plantilla de 3 persones que organitzaven viatges d'esquí, fins a dia d’avui amb gairebé 100 persones i presència a diversos països
"Viajes para ti" és una empresa 100% online i no disposa de cap oficina d'atenció presencial als clients, té una tercera part de la plantilla dedicada a la informàtica, ja que ells mateixos es gestionen la majoria de serveis i també desenvolupen les seves pròpies solucions de programari.
Actualment, l’empresa té tres portals de negoci diferenciats: esquiades.com per a viatges d’esquí, buscounchollo.com especialitzada en viatges econòmics i el cercador d’hotels amimir.com.
Col·laboren amb nosaltres i aquest curs tenen un alumne del cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web realitzant les pràctiques en modalitat dual, el qual també va venir i ens va explicar la seva experiència. La plantilla de l’empresa és molt jove i és una bona oportunitat per als nostres alumnes en acabar els estudis, ja que estan en creixement constant i sempre tenen necessitat d'anar incorporant nous talents.