TorronsVicens

El dia 4 de desembre, els alumnes de Activitats Comercials i Gevesco van sortir d'excursió.
El trajecte els dirigia cap a la província de Lleida, concretament a Agramunt. Van tenir l'oportunitat de visitar el museu i les instal·lacions de l'empresa dedicada als torrons i a la xocolata "Torrons Vicens", seguidament, ens van deleitar amb una degustació dels diferents productes que elaboren.
A l'estona de després, com els sobrava temps van anar a visitar "Xocolata Jolonch", van veure el procés de l'elaboració de la xocolata. Seguidament els van convidar a veure una exposició d'art, la qual tracta sobre la societat d'avui en dia, l'artista expressava l'opinió en la seva pintura.
Per últim, es van dirigir a la seva última parada, que van ser les instal·lacions de Bon Àrea a Guissona, on van poder veure com elaboraven tots els productes del mercat que tenim a la nostra disposició i per quins processos passen, des de com arriba de la granja fins com acaba als supermercats.
Al final, van tenir una petita xerrada amb un treballador de Bon Àrea que els va explicar com funciona l'empresa, les curiositats i els van obsequiar amb un petit record, una tassa de Bon Àrea.
 
Fet per Vladimir i Wael