Protoifest

Mitjançant la Xarxa EmprenFP en la qual participa l'Institut, el passat 5 de novembre, els alumnes Marc Folch, Inés Fontseca i Arturo Vallderrama, de les famílies d’Administració i d'Infomàtica, van assistir al Protoifest acompanyats pels professors Manel Alonso i María José Uribe del nostre equip de coordinació d'emprenedoria. Aquesta edició es va fer a l'Espai Bital (Hospitalet de Llobregat).
 
La jornada, en la qual van participar-hi més de 200 alumnes de tot Catalunya, va consistir en idear i fer un prototip basat en tres reptes que va plantejar l’organització i té com objectiu principal impulsar la cultura emprenedora i innovadora entre l'alumnat i el professorat.

El prototipatge està directament relacionat amb el mòdul d'EIE, la qual cosa va fer l’experiència, a més de divertida, enriquidora sense perdre de vista el desenvolupament de les capacitats emprenedores de tots/es els participants.
Protoifest Protoifest ProtoifestProtoifest Protoifest Protoifest ProtoifestProtoifest Protoifest Protoifest Protoifest ProtoifestProtoifest