finalista18 19

  

El dimecres dia 29 de maig, vàrem celebrar la festa del finalista del curs 2018-2019.

Una festa que en els seus inicis va començar com a una modesta celebració a la sala d’actes de l’institut, per entregar els premis i diplomes de final de curs als alumnes que finalitzaven els estudis. Ha anat creixent en assistència tant d’alumnes com  dels seus familiars, això va fer que la sala d’actes es quedés petita i ens va forçar a traslladar l’acte al patí de l’institut ja fa uns cursos.

La celebració al pati també comportava una sèrie d’incomoditats, bàsicament perquè es  a l'aire lliure i en una data en que a les 19h. encara toca el sol i fa molta calor, això ens va fer traslladar la cel·lebració  al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que disposa d’una gran amplitud d’espais i garantitza la comoditat per tots els assistents.

L'acte d'aquest curs es va desenvolupar segons el programa d’actes previst i va ser un èxit de participació, tant d’alumnat com dels seus familiars i professorat de l’institut.

Volem agrair la participació i col·laboració de tots els estudiants, els seus familiars, així com del professorat i la resta del personal que han fet possible aquest acte.

Al finalitzar els alumnes participants van passar per un PhotoCall i es van fer la foto de grup.

 

photocall

Totes les fotos del photocall al Facebook de l'Institut