Aquest dilluns 15 de maig s'han publicat els guanyadors de les diverses categories de la darrera edició del concurs Webs al punt .cat.

El nivell dels participants ha sigut molt alt i ha costat molt triar un sol guanyador en algunes categories. Per aquest motiu s'ha premiat més d'un projecte en les categories Batxillerat – Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicle, Cicle Formatiu de Grau Superior i Futurs Periodistes.

El proper 26 de maig se celebrarà la Gala de lliurament de premis on cada grup recollirà el seu premi per haver guanyat la seva categoria. Tots ells són finalistes del premi al millor Web, que es donarà a conèixer el mateix dia de la gala.

Els nostres alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), Albert Castellote Herran, Marc Nicolau Armengol, Alejandro Prats Bertolo i Aitor Ruíz Páez han guanyat el Premi a la millor App funcodeapp.cat.

Una app per aprendre a programar Java d'una manera entretinguda, passant per les diverses pantalles de la història que permet aprendre a programar d'una manera diferent.