better4

 

Un grup d’alumnes de primer d’Animació sociocultural i turística del nostre institut ha guanyat la convocatòria del projecte Better TGN dotat amb 2000 euros per al finançament d’un projecte.

El projecte presentat THE SHAMELESS HOUR és el de creació i representació en centres de secundària d’una obra teatral de temàtica social complementada d’activitats educatives per part de la companyia Theatron, formada pel grup d’alumnes. L’obra pretén educar en la diversitat sexual i de gènere al jovent de Tarragona.

Better TGN és una proposta de la conselleria d’Educació, a través de l’IMET. Es tracta d’un projecte per a Joves Generant Solucions i Oportunitats per a millorar TGNA , amb continguts d'acord amb el Objectius del Desenvolupament Sostenible 2030 (ODS) de Nacions Unides, dissenyat i preparat per a promoure la participació ciutadana de l’alumnat dels centre de Tarragona.

La proposta pretén promoure en el jovent el procés des de la concepció d’una idea fins a la seva execució, passant per la recerca de necessitats, la postulació pública de la proposta o l'avaluació del procés.

L’acte de cloenda ha tingut lloc en la seu de l’IMET el dimarts 7 de maig.

 

Galeria Fotogràfica