ChicasOro

El passat dilluns 11 de març l'alumnat de Serveis a la Comunitat va poder gaudir un any més de l'espectacle "Got Talent Canonjí"  protagonitzat per "Las chicas de oro". Aquest grup de teatre que aquest any celebra el 19è aniversari, està format exclusivament per dones grans o millor dit, grans dones, i ens va permetre comprovar com el teatre pot suposar una eina  d'apoderament, de cohesió social i d'integració. El seu director en Francis Montero, animador sociocultural, destacava la força que té un recurs com el teatre per a crear aquest sentiment de pertinença al grup, com els permet superar les pors i sortir de la seva zona de confort, i com n'és de gratificant per a elles comprovar el que poden arribar a fer, any rere any.

Un cop acabada l'obra es va obrir un espai de conversa on les protagonistes van explicar què suposa per a elles formar part d'aquest grup de teatre, i el que més valoren en general és la xarxa de suport emocional que es genera entre les participants.

Esperem que tornin el proper curs!

ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro ChicasOro