DonacioSang

Ahir va ser un d’aquells dies que recordarem durant molt de temps. Per segon any consecutiu, el nostre institut organitzava, conjuntament amb el banc de sang de l’Hospital Joan XXIII, una jornada de donació de sang. Enguany, com a novetat, la donació es va fer en el mateix institut.

Des de les 9h del matí fins a les 18h de la tarda vam tenir 9 llits disponibles amb tot el personal sanitari necessari per a assumir a l’alumnat, professorat i personal  administratiu que s’havien apuntat a donar sang; però no n’hi va haver prou, alguns van haver d’anar a l’hospital per a seguir participant de la jornada.  Amb un total de 165 donacions, i 23 persones que s’hi van oferir però no van poder donar, va ser tot un èxit. Això si, insistim, amb una vegada no n’hi ha prou, així que continuarem amb aquest projecte compromès amb la salut.

Cal agrair a tot el professorat, equip directiu i alumnat que s’han implicat de ple per a que aquesta jornada sigui un èxit, i sobre tot, al personal sanitari que va estar tot el dia pendent de totes les persones donants i tranquil·litzant a qui no havia donat mai, perquè per a molts i moltes aquesta era la primer vegada que donaven sang i ben segur, no serà l'última.

 

DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang DonacioSang