nika1

 

El passat dimecres 4 d'abril els alumnes de 1r curs de TIL, juntament amb la professora experta en Transport terrestre Yolanda Anguera, van gaudir d'una xerrada a l'aula, per part del Director d’Operacions Enrique Sánchez de l’empresa de Transport de viatgers, Autocars NIKA, empresa familiar ubicada al Polígon de Riuclar de Tarragona.

Es va entregar un dossier de documental i els va explicar la planificació del servei , l’organització i l’execució del servei de transport i com es planificava i s’assignaven els serveis als conductors i vehicles. Desprès d'aquesta xerrada un autocar de l'empresa NIKA els va portar a la seva seu al polígon i els va ensenyar la flota de vehicles i ens va explicar tot el relacionat al seu manteniment i posada en marxa.

A la tornada vam veure com el conductor posava la targeta al tacògraf i omplia el libre de ruta, després va posar-se en marxa i ens va tornar de volta a Tarragona. Va ser una visita molt interessant i profitosa pels alumnes.

Donem les gràcies a l'empresa Nika per la col·laboració i disposició amb l’ institut i el cicle de Transport i logística.

 

 

nika2

nika3

nika4

nika5