dualLDL

Empresa Lidl

El dijous 18 de gener l’empresa Lidl va fer la presentació de la FCT Dual empresa Lidl. Va estar molt profitosa per a tots i després de rebre la corresponent informació per part del Sr.Joan Cervantes , cap de formació de vendes, del Sr. Ramón Grau ,cap de desenvolupament i del Sr. Xavier Botifoll, gerent de la botiga de les Gavarres, la participació de dos alumnes ,la Jasmina i el Joel, van explicar la seva experiència com a treballadors de Lidl fent la corresponent FCT Dual a l’esmentat comerç.

Després els alumnes interessats van passar pel procés de selecció. Una bona oportunitat pel futur."

dualAjt

Ajuntament de Tarragona

Des de l’Ajuntament de Tarragona va venir el passat 1 de febrer la Sra Montse Martorell a fer la presentació de Dual als cicles formatius superiors de Gestió de vendes i espais comercials i d’Administració i finances . La Sra .Mar Riguero   tutora dels alumnes que fan el dual al departament d’administració va explicar les tasques que desenvolupen les alumnes al seu departament . Concretament les alumnes  Sheila Arilla i Fátima El Ghazi   va explicar la seva experiència. I el tutor d’ empesa del departament de Comerç de l’Ajuntament el Sr. Joan Francesc Martínez va explicar també les tasques que desenvolupa l’alumne que treballa al seu departament , concretament Alexis Balada que han participat i creat un munt de projectes que giren entorn el món comercial en el temps que porta fent el dual amb ell..

dualdecatholn

Empresa DECATHLON

Responsables del centre de treball en diferents seccions , el Sr. Nori Boada cap de les secció de running , marxa i natura i la Srta. Carolina Ojeda de la secció d’aigua van venir a fer la presentació del Dual el passat 5 de febrer als alumnes del CFGM d’Activitats comercials i als alumnes del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials. Van participar també els alumnes que estan fent el dual com la Blanca Murillo i la Irene Ferrer que ja va finalitzar el passat curs.

norauto

Empresa NORAUTO

Aquesta empresa va venir a fer la seva presentació el passat 6 de febrer ,és tracta d’una empresa que inicia la seva trajectòria amb el DUAL aquest curs .Els responsables de la botiga de Tarragona el Sr. Frédéric Ramires i el de la botiga de Reus el Sr. David Gonzalez van explicar la història de l’empresa , els seus inicis i la manera de treballar que tenen. Aquesta presentació es va fer als CFGM d’activitats comercials i al CFGS de Gestió de vendes i espais comercials.

DUAL LEROYM

Empresa Leroy Merlin

El dijous 15 de febrer l’empresa Leroy Merlin va fer la seva presentació del DUAL als alumnes dels cicles formatius superiors de : Gestió de vendes i espais comercials 1 , Administració i finances 1 i als de Transport i Logística 1. Aquesta presentació va anar a càrrec de Jaume Ravés i de Beatriz Pérez del departament de RRHH. Van parlar de la seva expansió , dels seus objectius com a empresa , dels diferents serveis que ofereixen , destacant també la venda on line, de la importància del client i del treball en equip i d’altres aspectes molt interessants .

També van poder explicar la seva experiència els alumnes : Tania Garcia d’Administració i finances que està al departament d’administratiu , la Marta Callao i el Jordi Cívico de Gestió de vendes i espais comercials que desenvolupen tasques comercials a diferents seccions de la botiga. Els alumnes interessats passaran per un procés de selecció.

DUALMMK

Empresa MEDIAMARKT

El divendres 26 de gener ens va visitar l’empresa Mediamarkt per fer la presentació del DUAL als alumnes del CFGS de Gestió de vendes i espais comercials  i als alumnes del CFGM d’Activitats Comercials. Aquesta presentació va anar a càrrec de la Sra. Sonia Molina , cap del departament de RRHH. També van participar els alumnes Marc Valldosera que va fer el Dual a l’empresa i que ara ja ha passat a formar part de la plantilla de treballadors i també l’alumne Josep Beneito, explicant les seves experiències.

Tots els alumnes interessats en breu aniran  a un procés de selecció.

dualAKI

Empresa AKI

El passat 21 de febrer van fer la presentació del DUAL el Sr. Javier Pujades com a responsable de la botiga AKI d’Altafulla i la Sra.  Anna Venteo als alumnes del CFGS de primer de Gestió de Vendes i Espais comercials, explicant on i quan va néixer l’empresa , el seu desenvolupament , els serveis que ofereixen , etc . També va participar per parlar de la seva experiència l’alumne  Pau Iglesias que enguany està cursant el Dual, destacant la importància de les tasques que fa a les diferents seccions de la pròpia botiga, la relació amb els companys de feina i per tant la seva implicació amb l’empresa.