reims1

Stage a Reims dels alumnes de Comerç internacional 1 i 2 per participar a l’ “INTERNATIONAL WORKSHOP” organitzat pel “Lycée Libergier 2”.

Amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi cultural i prendre contacte amb les llengües europees d’ús franc en el món comercial i empresarial, les nostres alumnes de CI 1 i 2 han assistit durant 15 dies al WORKSHOP que des de fa anys organitza l’Institut de Formació professional Libergier 2 de Reims.

Aquesta experiència, els ha permès interactuar amb alumnes de CI d’Alemanya, Holanda, Irlanda i França, posant a prova els seus coneixements i competències en l’àmbit de la negociació i màrqueting internacional i l’e-commerce, entre altres.

Les nostres alumnes han destacat el contingut eminentment pràctic dels tallers de negociació que s’han dut a terme entre alumnes de parla francesa, anglesa, alemanya i espanyola, emprant preferentment les llengües anglesa i francesa.

A banda d’assistir a classe també els hi ha quedat temps per conèixer el teixit empresarial de la regió -Champagne-Ardenne- i com no podia ser d’altra manera per visitar la famosa catedral de Reims i els seus edificis més emblemàtics; inclòs l’Hotel de ville on l’alcalde els va oferir una recepció-esmorzar i visita dels espais més nobles.

El divendres passat es va celebrar l’acte de cloenda i lliurament de diplomes a l’ emblemàtic Institut Libergier 1, on es va comptar amb l’assistència de l’inspector de la regió i la inspectora de la disciplina de llengua espanyola els quals varen oferir una calorosa i personalitzada acollida a les nostres alumnes encoratjant-les a continuar formant-se i treballar per assolir els reptes que es proposin.

 

Vídeo 

 

Galeria fotogràfica

tgn valencia1

tgn valencia1