El dia 1 de febrer de 2018, els alumnes del CFGS d’Administració i Finances de segon, juntament amb les seves professores Ina Martínez i Maica Aparicio, han estat els protagonistes del programa “El matí de Tarragona Ràdio - Espai eines”.

Una vegada més, hem rebut al Vidal i Barraquer al Miquel González i al Joan María Bertrán, per mostrar-los “ in situ” com treballen els alumnes d’aquest cicle la simulació empresarial a l’aula.

L’escenari no podia ser altre que la nostra aula de simulació empresarial, un aula gens tradicional, on els nostres alumnes aprenen jugant a ser treballadors, i on ens han parlat amb passió sobre com han creat l’empresa de productes y programes informàtics “ Vidal informàtic Societat Anónima Simulada” i com desenvolupen, als diferents departaments i el seus càrrecs.

Aquesta aula es troba dividida en una part financera (fiscalitat, comptabilitat i tresoreria i recursos humans) amb la professora Ina Martínez com a gerent i una part comercial (màrqueting, compres i vendes) a càrrec de Maica Aparicio.

Com a veritables treballadors han exposat les seves tasques a Vidal Informàtic, des de la creació de la pàgina web on ofereixen els seus productes, el tracte amb els proveïdors, el registre de dades dels clients i la recepció i la preparació de la mercaderia fins a l’emissió de la factura i el càlcul dels seus beneficis.

Mitjançant el programa informàtic Sefed (Simulació d’empreses amb finalitats educatives) es fa possible la comunicació i el treball entre Vidal Informàtic S.A.S i les empreses simulades d’altes centres educatius.

Tots el nostres alumnes han posat l’accent en els beneficis d’aprendre treballant i en com el gaudir d’aquestes experiències els hi dona l’oportunitat de saber, de primera mà, el departament de l’empresa on els agradaria treballar en un futur pròxim.


Gràcies a Carles Vázquez, Ana Martín, Bianca Lentino, Andreu Neuman, Ana Martín, Yadeli Martínez, Antonio Artacho, Dani Darrocha, Laura Carnero i Kimberly González per fer-nos partícips del vostre treball.

Endavant i bona feina!

 

Tot seguit podeu escoltar el PodCast

 

Galeria fotogràfica