caesenfr

ifest1

 

El passat 20 de desembre es va celebrar la primera edició de l’ifest organitzat per Catalunya Emprèn.

Des de l'institut van participar alumnes de les famílies administrativa (ADIR2, AiF1 i AiF2), , informàtica (ASIX2, DAM2 i DAW2) i de batxillerat, acompanyats pels professors/es Roser Galofré, Manel Alonso, Ina Martínez i Mario Guerrero.
Va ser un esdeveniment adreçat als joves que volen fer valer el seu talent, que no esperen al futur, sinó que surten a buscar-lo i que somien un món creat per ells, no per a ells. Va estar basat en el món de la tecnologia, la ciència i la innovació. Format pels següents 3 blocs:


Meet Inspiration

21 ponències i 3 actuacions de joves protagonistes de l'actualitat de la innovació per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i "encomanar" les ganes de fer coses.

Ciència, tecnologia, oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor i obert.

Tot conduït pel Lluís Marquina, presentador i director del programa Generació Digital.

Discovery Hall

Una espai per tocar, veure, conèixer i experimentar les últimes tendències en ciència i tecnologia: drons, apps, robòtica, disseny, realitat virtual , IoT, biotecnologia i gaming... de la mà d'empreses i emprenedors catalans.

El gran repte: Challenge Imagine
La duració del taller va ser de 2 hores en les quals els participants s'agruparen en equips de 10 persones i van treballar juntament amb l'equip d'Imagine per crear idees disruptives sobre un repte que coneixien el mateix dia del taller.

Un jurat va determinar quin era l'equip guanyador i es va fer entrega d'un premi al millor equip, del que hi formava part l'alumne Francesc Xavier Vendrell Blanco de Administració i Finances 2B del nostre institut.

 

 

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2