ifest1

 

El passat 20 de desembre es va celebrar la primera edició de l’ifest organitzat per Catalunya Emprèn.

Des de l'institut van participar alumnes de les famílies administrativa (ADIR2, AiF1 i AiF2), , informàtica (ASIX2, DAM2 i DAW2) i de batxillerat, acompanyats pels professors/es Roser Galofré, Manel Alonso, Ina Martínez i Mario Guerrero.
Va ser un esdeveniment adreçat als joves que volen fer valer el seu talent, que no esperen al futur, sinó que surten a buscar-lo i que somien un món creat per ells, no per a ells. Va estar basat en el món de la tecnologia, la ciència i la innovació. Format pels següents 3 blocs:


Meet Inspiration

21 ponències i 3 actuacions de joves protagonistes de l'actualitat de la innovació per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i "encomanar" les ganes de fer coses.

Ciència, tecnologia, oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor i obert.

Tot conduït pel Lluís Marquina, presentador i director del programa Generació Digital.

Discovery Hall

Una espai per tocar, veure, conèixer i experimentar les últimes tendències en ciència i tecnologia: drons, apps, robòtica, disseny, realitat virtual , IoT, biotecnologia i gaming... de la mà d'empreses i emprenedors catalans.

El gran repte: Challenge Imagine
La duració del taller va ser de 2 hores en les quals els participants s'agruparen en equips de 10 persones i van treballar juntament amb l'equip d'Imagine per crear idees disruptives sobre un repte que coneixien el mateix dia del taller.

Un jurat va determinar quin era l'equip guanyador i es va fer entrega d'un premi al millor equip, del que hi formava part l'alumne Francesc Xavier Vendrell Blanco de Administració i Finances 2B del nostre institut.

 

 

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2

everama2