El passat dijous 30 de novembre els alumnes de segon de Transport i Logística van anar amb la professora experta en Transport Terrestre Yolanda Anguera a l'aparcament de vehicles pesants de Riu Clar, on l’Antoni Valldosera, transportista i formador de FEAT, els va mostrar les parts d’un camió, tipus d’eixos, etc.

Els alumnes van poder pujar al camió per veure l’interior, el taulell de comandaments, i els aparells de control, desprès ens van dirigir al simulador de conducció on l’Antoni Valldosera i Javier Torres formadors de FEAT, el van posar en marxa perquè alguns dels alumnes poguessin simular una conducció en vehicle pesant.

Més endavant, vam anar a les aules,  l’Antoni ens va fer una xerrada en seguretat i eficiència en la conducció per evitar accidents, disminuir costos, entre altres. Com se’ns va fer tard i encara ens queden moltes coses en el tinter, tornarem a programar una nova sortida, perquè tots els alumnes puguin pujar al simulador i comprovar el que és conduir un vehicle pesant i així poder ser més conscients a l’hora de planificar els serveis.

 

vistaFEAT1

vistaFEAT2

vistaFEAT3

vistaFEAT4

vistaFEAT5