El grup de 2n d’Animació sociocultural i turística va col·laborar amb l’Oficina Jove de Tarragona, amb l’obra de teatre Max in Love que es va fer al Teatre Tarragona el passat 21 i 23 de novembre. Hi van assistir a cada passi uns 400 alumnes de 4t ESO de diferents instituts del municipi.

L’objectiu de la col·laboració era fer més dinàmica i amena l’entrada dels espectadors al recinte, acompanyar-los als seus seients corresponents i entretenir-los fins que comencés l’espectacle.

La proposta va ser crear un ambient que simulés un aeroport, on trobàvem tota una sèrie de personatges característics dels aeroports, i la companyia de vol anomenada Aerolínies “Max in Love”. Hi hvi els vigilants de seguretat, encarregats de fer el control d’entrada als espectadors “sospitosos”; les hostesses de vol de les aerolínies que acompanyaven als assistents al fotocool i els indicaven els seients assignats; també hi havia 3 grups de turistes que es dedicaven a fer bromes amb el públic, com un grup d’avis que anaven de viatge amb l’ IMSERSO, un grup de japonesos que no paraven de fer-se fotos amb els assistents, i un casament i els seus convidats que anaven a Las Vegas. Les situacions que es van viure van ser d’allò més rocambolesques tenint en compte la diversitat dels personatges, i l’entreteniment i la diversió va estar assegurada!

 

max1

max2

max4

max7

max3

max6

max8