Dilluns 16 d’Octubre dia Europeu de l’Aturada Cardíaca, els alumnes d’Animació sociocultural i turística, Integració social i Atenció a persones en situació de dependència van participar en una jornada de conscienciació de la importància de la realització de maniobres de ressuscitació cardiopulmonar. Es van ensenyar a fer tècniques de reanimació, posició lateral de seguretat i tècniques de desobstrucció de la via aèria per un cos estrany; aquestes pràctiques es van fer al pati del centre, destinat a l’alumnat i professorat del propi centre, i a la Rambla President Companys, on també es conscienciava a la població Tarragonina.

Aquesta jornada va comptar amb la participació del SEM, que va instaurar una ambulància a la Rambla, on els alumnes que fan el mòdul de Primers auxilis van poder fer una pràctica i pujar al vehicle.

 

Aprofitant l’activitat organitzada entorn al Dia Europeu de l’Aturada cardíaca, l’INS Vidal i Barraquer va rebre una placa del Consell Català de Ressuscitació cardiopulmonar, una placa que reflexa que en el nostre centre s’aprèn a salvar vides.

A la foto de portada d'aquesta notícia podem veure al Director Sr. Narcís Castanedo, amb les professores de primers auxilis Sra. Isabel Marcos i Sra. Marlenne Fernández amb el coordinador territorial del SEM de Tarragona i la responsable de Tarragona del CCR.