CatSkills SMX 2024

El passat dimecres 24 d’abril es va fer una activitat dintre de la xarxa Catskills. Es va simular un campionat de l’Skill - 39 Suport en Xarxes, per als grups de Primer de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX).

Es tracta d’una de les activitats d’aprenentatge que formen part de la nova xarxa Catskills, en el seu nou format i que s’ha portat a terme en l’ institut Francesc Vidal i Barraquer amb la participació d’uns 120 alumnes dels grups de grau mitjà de la família professional d’informàtica. 60 alumnes dels grups de SMX matí i 60 alumnes dels grups de SMX tarda.

El Catskills, consta de dos línies de treball, per una banda les competicions que es desenvolupen cada any a nivell de Catalunya, i per l’altra banda, es tracta de potenciar activitats a les aules per treballar les competències que intervenen en una competició.

Ha estat una experiència molt enriquidora tant pels alumnes de primer de Sistemes microinformàtics i Xarxes com pel professorat participant. Us deixem un tastet de les imatges per obrir boca i animar-vos a portar aquesta metodologia de treball a l’aula.