Sant Jordi 2024

La poesia envaeix el centre per Sant Jordi

Amb motiu de la diada de Sant Jordi l’alumnat de primer d’Activitats Comercials ha elaborat una instal·lació a l’entrada principal de l’Institut per celebrar la diada de Sant Jordi.

En aquesta proposta creativa hi trobareu una il·lustració de flors i poemes d’autors en llengua catalana, tals com Vicent Andrés Estellés, Irene Solà, Maria Antonia Salvà, Miquel Martí i Pol, Joan Salvat Papasseit i Joan Vergés. L’escena s’ha completat amb un muntatge de roses de paper penjants molt evocador.

Aprofitant la festa del llibre i de la rosa, el passat dimecres, 17 d’abril, també es van retolar els aparadors dels comerços associats a l'Associació de Comerciants de Tarragona La Via T per posar en pràctica els coneixements treballats a l’aula dins el marc del mòdul de Dinamització del punt de Venda. En aquesta ocasió, ens vàrem desplaçar al barri de Camp Clar i es van retolar els vidres de diversos aparadors, també amb versos de poetes catalans. Els comerciants de la zona ens van acollir de forma excel·lent i l’alumnat s’ho va passar molt bé i va aprendre molt.

Visca la diada de Sant Jordi!